Stunlock Studios släpper spelet Battlerite free to play på Steam

8 november blev en stor dag för Spelstaden Skövde – då släppte Stunlock Studios spelet Battlerite free to play worldwide via Steam. Detta firades bland annat med välkomnande på alla infartstavlor till Skövde, pressrelease, samt tårtkalas som den stolta delägaren Skaraborg Invest bjöd på i Stunlock Studios lokaler för alla medarbetare och samarbetspartners i Science Park Skövde.

  • Stunlock_spelsläpp.jpg
  • Stunlock_spelsläpp3.jpg

Tårtdesigner var vvd Tau Pettersson på Stunlock Studios, som naturligtvis sett till att bakelsen var så god och skräckinjagande som möjligt i Battlerites tecken. 300 tårtbitar avnjöts av en strid ström gäster, som passade på att gratulera Stunlock Studios till framgången.

Tacktal hölls av vd Rickard Frisegård och gruppfoto togs av alla som gjort Battlerites succé till en framgång. I skrivande stund finns Battlerite fortfarande på Steams tio-bästalista.

Vd för Skaraborg Invest, Carl Henrik Ohlsson avslutade med att gratulera Stunlock Studios som stolt delägare. Dessutom utlovade han nya tårtor till andra delägda portföljbolags framgångar av motsvarande dignitet, vilket bör sporra till nya innovativa framgångar i Science Park Skövde.