Portföljbolag

Elogistik-logga.png

Affärsidé

Att erbjuda en bred tjänsteportfölj till växande e-handelsföretag som gör att deras logistik fungerar enkelt, kostnadseffektivt och gör den lätt att skala, inte minst internationellt.

Vision

Ambitionen är att vara en ledande svensk tredjepartslogistikaktör för handels- och e-handelsföretag med internationella tillväxtambitioner. I ekonomiska termer är målet att senast 2021 nå +100 Mkr i omsättning med ett nettoresultat på 5-10%.

Produkt/tjänst

Vi lagrar, plockar, packar och skickar 1,5 miljoner försändelser varav över 50 % internationellt( 2017). För att detta ska fungera krävs utöver lager och personal, IT samt en bra portfölj av porto- och fraktavtal.

Forsway-loggo.png

Affärsidé

Forsway erbjuder operatörer världen över system för internetkommunikation i områden som saknar fungerande infrastruktur.

Vision

Vi möjliggör kostnadseffektiv internetkommunikation för alla utan nätverk.

Produkter

Forsway Modem – Odin, Forsway Server – Mimir, Forsway System – ForsONEway, Forsway sell hardware software and licenses.

Lone-Hero-Studios.png

Affärsidé

Lone Hero Studios skapar fartfyllda och unika upplevelser på digitala plattformar.

Vision

Att vara ett förtroendeingivande namn inom spelindustrin och skapa produkter som med hjälp av ny teknology kan erbjuda spännande upplevelser.

Produkt

Lone Hero Studios har släppt spelet Rising Islands och arbetar för tillfället på ett projekt i VR.

Ludosity.png

Affärsidé

Vi erbjuder snillrika men lättillgängliga och humoristiska spel till främst digitala plattformar. Vi utvecklar och publicerar själva, i samarbete med distributionspartners.

Vision

Ludosity ska bli världens mest attraktiva arbetsplats för spelutvecklare och en grogrund för innovation.

Produkt

Vi släpper löpande nya produkter, härnäst kommer spelen Progress och Ittle Dew 2.

mewego_logoo.png

Affärsidé

Digitalisera evenemangsvärlden genom att erbjuda en plattform där arrangören och besökaren kan mötas.

Vision

Mewego ska bli den självklara tjänsten för användarnas intressen och för arrangörens evenemang i hela världen. Mewego ska vara den självklara marknadsföringsplattformen för företag.

Produkt

En plattform som visar förslag på evenemang till besökarna i mobilen samt möjliggör för arrangörer att på ett enkelt sätt nå ut med sina evenemang till besökarna.

minna_technologies.png

Affärsidé

Minna Technologies är världens största plattform för att hantera abonnemang. Företaget tillåter konsumenter att säga upp och/eller förbättra sina abonnemangstjänster direkt från banken mobilapplikation.

Produkt

Genom att analysera transaktionsdata kan företaget sammanställa konsumentens nuvarande abonnemang. Baserat på denna data, modern mjukvara och aktuella lagrum kan företaget sedan hjälpa konsumenten att avsluta eller förändra ett abonnemang med ett klick.

Spara tid och spara pengar, utan att själv behöva stå i telefonkö eller förhandla med din leverantör.

Nordamark_loggo.png

Affärsidé

Med teknik i framkant producera och odla mikrogrönt vertikalt inomhus i lagerlokaler nära konsumenter och företag året runt.

Vision

Nordamark skall vara en naturlig partner att vända sig till då man vill upprätta och driva en stadsodling/inomhusodling.

Produkt

En smakrik, nyttig och färgstark produkt som är närproducerad utan bekämpningsmedel.

smoofit_logga.png

Affärsidé

Smoofit utvecklar lösningar för smarta hem som erbjuder maximalt kundvärde till minimal inverkan på befintlig bygg- och produktionsprocess.

Vision

To make living better.

Produkt

Vår produkt Locus-Home är en helhetslösning som erbjuder husköparna ett enkelt och säkert sätt att få ett smart och uppkopplat hem. Produkten presenteras för kunden till rätt kostnad vid rätt tidpunkt via tillvalslistan eller som standard under själva byggprocessen.

Stunlock.png

Affärsidé

Vi gör innovativa och banbrytande online spel med stark tävlingsinriktning där spelarens skicklighet är det som är avgörande.

Vision

Att bli Nordens ledande spelutvecklingsföretag inom vår kärnkompetens.

Produkt

Stunlock Studios jobbar både med produktion av egna spel samt work for hire projekt.

UniteGroup_logga.png

Affärsidé

Untie Group ger ekonomisk makt till vanliga människor, eller frihet, för det är vad ekonomisk makt handlar om. Våra tjänster binder samman alla delar av finansvärlden och gör dem tillgängliga och användbara för alla.

Vision

Vi hjälper människor att forma sin egna ekonomiska framtid - tillsammans med oss!

Produkt

Vi skapar finansiella tjänster med fokus på enkelhet och funktion genom att erbjuda nytänkande lösningar för privatpersoner och innovativ teknologi för företag.

Videquus_logga.png

Affärsidé

Tillhandahålla en global tjänst till alla med hästintresse som ger möjlighet att öka kunskapen om och förståelse för hästar, vara trygga i att hästen mår bra, minska risken för sjukdomar och skador, samt lära känna sin häst och uppleva den när som helst.

Vision

Ta den senaste digitala tekniken till stallet för ett tryggare, roligare, mer ekonomiskt och mer kunskapsbaserat hästägandet.

Produkt

En intelligent övervakningskamera som med bildigenkänning, maskininlärning och sensorer kan upptäcka ett avvikande rörelsemönster hos en häst och larma direkt till en mobil. Produkten blir på sikt navet i det intelligenta stallet.